Business Faxe MorgenForum og AftenForum

Business Faxe MorgenForum og AftenForum er et uformelt forum for deling og opdatering af både lokal og generel viden om forhold med relevans for den del af kommunens erhvervsliv, der er medlemmer af Business Faxe.

Møderne giver plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg, indlæg, foredrag og temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Mødestruktur

Møderne bliver afholdt på skift hos de forskellige medlemsvirksomheder på en tirsdag. Gældende for 2023:

Februar som MorgenForum d. 7/2 2023
April som MorgenForum d. 11/4 2023
Maj som AftenForum d. 2/5 2023
Juni som MorgenForum d. 6/6 2023
September som AftenForum d. 5/9 2023

MorgenForum finder altid sted fra kl. 07:00 til 08:30, mens AftenForum afholdes fra kl. 18.00-20.00.

Værtsvirksomhederne, som holder MorgenForum, sørger for morgenforplejning, mens værtsvirksomhederne til AftenForum sørger for en let anretning. Normalt lægger værtsvirksomhederne også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værtsvirksomheden mulighed for at fortælle om virksomheden, markedet eller anden aktuel information. Det er tanken, at hvert møde også kan indeholde et aktuelt indlæg, som deltagerne aktivt kan kommentere, drøfte eller stille spørgsmål til. Møderne afsluttes med mulighed for at netværke.

Facilitator

Det er os, som koordinerer møderne, og sidder du og brænder for at vise din virksomhed frem – eller er du optaget at et emne, en sag eller et stofområde, som du mener alle bør have kendskab til – så er du meget velkommen til at kontakte direktør Tomas Legarth.

Send en mail til tl@businessfaxe.dk, eller få en dialog med Tomas på 51 66 46 64,hvis du har lyst til at få mange gæster!

Læs mere og tilmeld dig næste møde her

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør