Bygge- & Anlægsnetværk

Fokus på udvikling, vidensdeling og hvordan vi sammen gør hinanden stærkere

Vi faciliterer et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen, men hvor netværket er ejet af deltagerne selv. Her mødes vi hver anden måned, hvor vi tager en bordet rundt og måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet.

Formålet med netværket er at udbygge faglige og sociale relationer og udveksle erhvervserfaringer med hinanden, men vigtigst af alt, så er netværket ejet af netværksdeltagerne selv. Du får derfor stor indflydelse på, hvilken værdi netværket skal skabe for dig og dine kollegaer i netværket, og hvilke temaer I dykker ned i.

Praktisk information om netværket

Målgruppen er for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen.

Netværket mødes hver anden måned – i alt 6 gange i løbet af året. Møderne indeholder sparring, evt. tema eller indlæg, spisning og netværk. De varer 2 timer og ligger fra kl. 17-19.

Ved tilmelding tilmelder du dig for et år ad gangen. Det er gratis at være med, men det kræver et medlemskab hos Business Faxe, og man betaler for egen forplejning.

Du kan se her, hvilke datoer netværket mødes

Skal du være med?

Er du blevet nysgerrig på, hvad netværket kan tilbyde, kan du deltage på et af netværksmøderne uden medlemsskab.

Kontakt direktør Tomas Legarth, som kan fortælle dig endnu mere om netværket, og hvornår du kan komme med på næste møde på tl@businessfaxe.dk eller 51664664.

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør