Kom-løft Sjælland

DTU har i samarbejde med en håndfuld lokale erhvervsorganisationer, her i blandt Business Faxe, igangsat projektet Kom-løft Sjælland.
Kom-løft Sjælland er et kompetenceudviklings program for medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Formålet med programmet er at tilbyde udvalgte virksomheder et skræddersyet udviklingsprogram, der er tilpasses virksomhedens konkrete behov.

Der er ingen tvivl om, at opkvalificering af medarbejdere, innovation og udvikling samt fokus på bæredygtige forretningsmodeller, er vejen til at fremtidssikre din virksomhed, siger Kenneth Gyde Poulsen, der er erhvervskonsulent og ansvarlig for programmet i Business Faxe.

I Kom-løft Sjælland programmet, kan du søge om et kompetenceudviklingsforløb, op til en værdi af 60.000 kr. Når vi skriver kompetenceudvikling så mener vi fx ting som procesoptimering, nye forretningsmodeller, strategi og/eller reel produktudvikling.
Hvis du sidder med en ønske om at kompetenceudvikle nogen af dine kernemedarbejdere, eller hvis du brænder for penge og sparring til at udvikle et nyt produkt så giver det her projekt mening for dig. Det kan også være at du gerne vil have nye øjne på hvordan du kan optimere dine arbejdsgange eller dine nuværende produkter, så er det her projekt også relevant for dig. Det kan endda være at du godt kunne tænke dig at prøve at markedsudvikle og måske identificere nye markeder og gæt hvad, så er det her projekt også aktuelt for dig


Projektet ledes af DTU Engineering Technology og består desuden af de fire erhvervsorganisationer: Sorø Erhverv, Business Faxe, Næstved Erhverv, Stevns Erhvervsråd. SMV’er fra hele Region Sjælland kan deltage. Mere information lige her.

Projektet er finansieret af Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

I en tid hvor bæredygtighed, cirkulær økonomi og de 17 verdensmål indtænkes sammen med innovationsstrategier og digitalisering, kan kompleksiteten i virksomheders udviklingsstrategier og fokusområder være svær at navigere i – derfor mener Kenneth, at udviklingsprogrammet, Kom-løft Sjælland, med DTU Engineering Technology som den drivende kapacitet, er et rigtigt godt tilbud med henblik på professionel sparring, vidensdeling og kompetenceudvikling. Business Faxe håber at dette program kan være med til at styrke nogle af Faxe Kommunes virksomheder og stille dem i en styrket position, både lokalt, men også ift. vækst og eksport på internationale markeder.

Det handler om at identificere nogle konkrete udfordringer eller muligheder og så designe et programforløb der arbejder med at skabe værdi for virksomhed, siger Kenneth.

Kontakt gerne Kenneth Gyde Poulsen, på kp@businessfaxe.dk eller 53601011 hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder eller godt kunne tænke dig et møde.

             

Kontakt os

Kenneth Gyde Poulsen

Erhvervskonsulent

+ 45 53 60 10 11
Mail: kp@businessfaxe.dk