Gør som 200+ andre virksomheder – meld dig ind i Business Faxe

Business Faxe er en erhvervsorganisation, der er sat i verden af og for det lokale erhvervsliv med det formål at understøtte og inspirere til vækst og udvikling i Faxe Kommune.

Læs mere om, hvad vi tilbyder her

Business Faxe er også en medlemsorganisation. Medlemmerne understøtter vores arbejde med at hjælpe iværksættere i gang og virksomheder videre samtidig med, at de opnår konkrete medlemsfordele:

  • Eksponering – Din virksomhed bliver eksponeret på vores hjemmeside. Du bliver en del af vores store medlemsoversigt, hvor du kan finde potentielle sparringspartnere, samarbejdspartnere og/eller kunder, og de kan finde dig.
  • MorgenForum – Du deltager gratis i Business Faxe MorgenForum, der én gang månedligt mødes på skift i en medlemsvirksomhed om udveksling af erfaringer, vidensdeling og sparring.
  • Rabat på en række af Business Faxes merkantile tiltag – se mere her
  • Indflydelse – Du får mulighed for at få indflydelse på din lokale erhvervsorganisations arbejde via vores bestyrelse og årlige generalforsamling.

Vores vision er at gøre os fortjente til alle lokale erhvervsdrivendes medlemskab – store som små. Et medlemskab af Business Faxe skal være en naturlig del af det at drive virksomhed i Faxe Kommune. Gør som 200+ andre; meld dig ind i Business Faxe og lad os være sammen om at udvikle lokalt erhvervsliv. Vi varetager også gerne dine erhvervspolitiske interesser.