Business Faxes årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Vælg en kategori eller se seneste.

Kategorier

Seneste årsrapporter, vedtægter og beslutningsreferater

Kontakt os

Kirstine Vernier Kryger

Kommunikationsansvarlig

+45 61 37 58 79
kk@businessfaxe.dk

Business Faxe på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

9 måneder siden

Business Faxe

På borgmesterbesøg hos vores fantastiske virksomheder😀🧐👋

Så har borgmester Ole Vive og direktør for Business Faxe Tomas Legarth igen været ude at besøge virksomheder og blive klogere på vilkårene for at drive virksomhed i vores skønne lokalområde - Faxe Kommune.

Først gik turen forbi BW Live i Haslev, hvor bestyrelsesformand Morten Lundhøj og Henrik Holmgaard Bjerring tog imod og viste rundt. Det er helt fantastisk, hvor hurtigt det er lykkedes foreningen og de frivillige kræfter at stable så flot og velbesøgt et spillested på benene. Stedet tiltrækker kunder, turister og i sidste ende også borgere til vores område. I Business Faxe kan vi kun opfordre til, at man som virksomhed støtter som sponsor eller på anden vis.

I underetagen hos B&W Live har restaurant Provianten etableret sig, så her blev der også kort hilst på. Det er dejligt at se, at Provianten er med til at skabe liv både i Faxe Ladeplads og Haslev.

Turen gik også til @SP Medical A/S i Karise, hvor direktør Mogens Laigaard tog imod og gav en update på forretningen. Det er en fornøjelse, at vi kan have så højt specialiseret en virksomhed i lokalområdet, som både kan bruge lokal arbejdskraft og tiltrække højt kvalificeret arbejdskraft fra hele Sjælland. SP Medical har en lang og interessant historie i Karise. Lige fra produktion af Postvæsnets ikoniske postkasser i det forrige århundrede til i dag, hvor der fokuseres på medico-industrien.

Tak fordi vi måtte komme på besøg🤗.

❗👋Ønsker din virksomhed også besøg, så kontakt Tomas Legarth her:
businessfaxe.dk/om-os/medarbejdere/
... Vis mereVis mindre

Se på Facebook