Et korps af lokale, professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang eller videre

Business Faxe har samlet lokale rådgivere fra forskellige relevante brancher i et korps af personer med specialistviden og udviklingserfaring. Rådgiverne deler et fælles ønske om at styrke det lokale erhvervsliv og en vilje til at tilbyde målgruppen gratis rådgivning og/eller ydelser inden for en aftalt ramme. Nedenstående oversigt over rådgivere bliver løbende udvidet og ajourført.

Hvordan kan du gøre brug af rådgiverkorpset?

Business Faxes erhvervskonsulenter henviser virksomheder i Faxe Kommune til korpsets rådgivere, når de møder et behov, men du kan også selv henvende dig direkte til de enkelte rådgivere. Du skal blot meddele, at du henvender dig til rådgiveren i dennes rolle som medlem af Business Faxe Rådgiverkorps.

Hvordan bliver man en del af rådgiverkorpset?

Business Faxe Rådgiverkorps består af anerkendte, professionelle rådgivere, og man kan ikke blot melde sig ind i korpset. Kontakt os, hvis du vil høre om dine muligheder.

Læs og download Business Faxe Rådgiverkorps’ pjece

Som ny iværksætter kan det være en økonomisk udfordring at ansætte en medarbejder, selvom der er opgaver nok eller selvom du har brug for faglig sparring.

Hos Assistancen hjælper vi gerne med rådgivning, inden for de muligheder som foreligger i lovgivningen herunder f.eks. ansættelse af ulønnet medarbejder med eller uden tilskud. Vi kan måske også hjælpe med at finde den nye medarbejder!

Det er naturligvis også en fordel, at kende de muligheder der foreligger i lovgivningen i tilfælde af egen eller en medarbejders sygdom herunder sygedagpengerefusion, tilskud til kroniske lidelser m.m. Dette kan have en stor betydning for bundlinjen og driften af virksomheden.

Assistancen er eksperter inden for beskæftigelsesområdet, så hvorfor ikke benytte vores viden?

Send os en mail til info@assistancen.dk. Skriv “Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Hos Gylden Media er vi drevet af en passion for at optimere vores kunders online markedsføring. Vi lægger en målrettet strategi for din markedsføring, som tager højde for den værdi, du skaber for dine kunder, en analyse af dine målgrupper og et taktisk valg omkring budget og annonceringskanaler. Du får altid en personlig og respektfuld rådgivning. Vi tilbyder en gratis startpakke med behovsafdækning og brugbare råd.

Vi har særlig stor ekspertise i:

Facebook – indholdsproduktion, kampagneplanlægning, annoncering
Administration Google AdWords – blandt markedets billigste
Webshops – driftssikker og Googleoptimeret webshop klar til salg

Send os en mail til info@gyldenmedia.dk og kom godt i gang. Skriv “Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

BR Kontorservice

Hos BR Kontorservice er ingen opgave for lille!
Vi hjælper med bogføringen – enten ved en gennemgang af din egen bogføring eller bogføring udført af os. Vi klarer lønnen og indberetning i Virk.dk vedr. evt. sygedagpenge, barselsorlov m.m.

Momsen bliver indberettet til tiden og afstemt. Vi sørger for, at dine kunder bliver rykket ved for sent betaling, og kreditorerne bliver betalt til tiden, så du undgår renter og gebyrer.

Vi klarer også årsregnskabet for enkeltmandsvirksomheder og gør alt klart til afstemning med revisor for større virksomheder. Hvis du selv vil stå for bogholderiet, laver vi også kurser i regnskabssystemer, lønsystemer m.m.

Vi tilbyder et gratis informationsmøde med afdækning af din virksomheds behov inden for momsregnskab, bogføring og øvrige elementer inden for dine bogføringsmæssige forpligtelser.

Send os en mail til info@br-kontorservice.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Advokatfirmaet Svendsen er solidt forankret på Midtsjælland med klienter over hele landet. Vi har dybe rødder lokalt, da vi siden 1882 og 1885 har drevet advokatvirksomhed i hhv. Haslev og Ringsted.

Firmaet har i dag 20 medarbejdere, som skaber et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, der sikrer, at vi lever op til vores klienters krav og udfordringer i trit med tiden.

Firmaets klienter findes i dag blandt erhvervsdrivende, hvor vi har langvarige og solide relationer. Det samme gælder for vores private klienter – og for de private og offentlige institutioner, som vi rådgiver.

Vi lægger vægt på at rådgive på et højt fagligt niveau, og vi betragter klienten som en ligeværdig samarbejdspartner.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde med mundtlig juridisk rådgivning. Rådgivningen kan indeholde en vurdering af den konkrete problemstilling samt rådgivning om, hvordan du bedst kommer videre med sagen.

Send os en mail til info@advokatfirmaet-svendsen.dk. Skriv “Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Hos Beierholm hjælper vi dig med at skabe tryghed om din iværksætterdrøm – uanset hvor du er på rejsen. Fra den spæde begyndelse, hvor du har brug for overblik over, om din idé kan bære. Eller når du er godt i gang og mangler sparring om det næste skridt. Eller når din virksomhed er så stor, at den for alvor skal professionaliseres.

Alt det praktiske, som også er en del af iværksætterlivet – bogføring, rapportering, regnskab, fradragsmuligheder, skat og moms – kan vi også hjælpe dig med.

I Beierholm har vi desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe dig til at få overblik og automatisere arbejdsgange, så du frigør tid og ressourcer til det, du for alvor brænder for.

Kontakt os og få et gratis rådgivningsmøde. Vi glæder os til at møde dig.

Send os en mail til dgh@beierholm.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Sparekassen Sjælland Haslev

I Sparekassen Sjælland-Fyn kombinerer vi det nære og lokale med høj faglighed og service i top. I Faxe Kommune er vi lokalt til stede i både Haslev og Faxe, og vores rådgivere har indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher. Vi træffer beslutninger med afsæt i de lokale forhold og med dig og din virksomhed i centrum. Vi vægter de personlige relationer højt og strækker os altid langt for at tilbyde dig attraktive vilkår og god og hurtig ekspedition.

Få et gratis informationsmøde med os og få bl.a. hjælp med:

  • Gennemgang af forretningsplan
  • At forberede dit møde med banken
  • Firmapension og sundhedsforskning
  • Pension for selvstændige
  • Erhvervsforsikringer
  • En etablerings-eller iværksætterkonto

Send en mail til kunderådgiver Michael Bark Sparre via mbs@spks.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

i4 iT er et moderne servicebaseret IT-hus. Vi tilbyder vores kunder fast pris på drift af deres IT-løsninger. Hvad enten de er placeret on-site hos kunden, i skyen eller i en kombineret løsning.

Vi overvåger og automatiserer i vid udstrækning processerne hos vores kunder, så mange problemer er løst proaktivt, inden det giver driftstop i virksomheden.

Rådgivning og vejledning er en vigtig del af det samarbejde, vi har med vores kunder. Vi sætter en stor ære i at kende vores kunders udfordringer og derudfra foreslå løsninger, der kan styrke deres forretning.

Vores færdigheder inden for forretningsforståelse og vores fokus på sikkerhed og gennemskuelighed har bragt os i en førende position til at løse problemstillingerne med Persondataforordningen. Vi har fulgt processen omkring GDPR de sidste 3 år og er rustet til at løse både de tekniske såvel som de strukturelle udfordringer.

For iværksættere såvel som for etablerede virksomheder er det vigtigt at få kortlagt deres behov for at finde løsninger, der matcher.

Send os en mail til info@i4.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Reesen Consulting ApS er en holding- og konsulentvirksomhed, hvis services retter sig mod rederier i ind- og udland. Leif Brodthagen har 35+ års erhvervserfaring og 20+ års international erfaring på chefniveau med koncernansvar. Hans arbejde har primært omhandlet IT program- og projektledelse, strategiledelse, forandringsledelse, Governance processer, sikkerhed- og risikoledelse og ikke mindst personaleledelse. De seneste 8-10 år har rådgiverrollen fyldt mere og mere også på toplederniveau i store virksomheder.

Forberedelse og afklaring af udfordringer – at indtage et helikopterperspektiv, gør det nemmere at holde fast i den røde tråd – end-to-end. En gennemarbejdet plan gør det lettere at fokusere og fastholde processen, også når det går op ad bakke, for det kommer det til.

Leif har ledet og haft ansvaret for flere gennemgribende transformationsprocesser. Det har kendetegnet dem alle, at der altid har været en stor andel af nyskabelse og forandring i virksomheden forbundet med gennemførelsen af transformationsprocessen.

Leif stiller sin erfaring til rådighed som sparringspartner med en coachingtilgang til opgavene for små eller store udfordringer i din virksomhed.

Send en mail til info@reesen-consulting.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Busk & Hvid Firmapension startede i 2013, hvor vi efter mange år som ansat i nogle af de store pensionsselskaber, fik muligheden for at starte vores egen virksomhed i samarbejde med Skandia, der senere blev opkøbt af AP Pension, som Tied Agents.

Samtidig, skulle vi også vælge nogle værdier vi gerne ville være kendte for, hvor valget faldt på det måske lidt gammeldags, men meget sigende ord: Ordentlighed. For os betyder dette, at man opfører sig ordentligt, er ærlig og overholder aftaler over for vores kunder og internt i virksomheden, at man taler pænt samt gør sit yderste for at hjælpe kunderne.

Vi er i dag 5 ansatte, og lever stadig efter de selvsamme principper. Vi har d. 1. juli 2019 skrevet kontrakt med AP Pension. Dette vi er rigtig glade for, da et 100-årigt kundeejet pensionsselskab med gode værdier og afkast, kun kan blive en gevinst for både eksisterende som kommende kunder.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde med forretningsrelateret rådgivning. Rådgivningen vil indeholde vurdering af den konkrete problemstilling samt rådgivning om, hvordan man bedst kommer videre med sagen.

Send os en mail til busk@buskoghvid.dk Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Har du ’ondt i salget’?

Knud Emil Pacht driver virksomheden Pacht.dk, der bl.a. tilbyder at bygge eller raffinere din virksomheds hjemmeside.

I regi af Business Faxe Rådgiverkorps tilbyder Knud Emil at stille sine mangeårige erfaringer med opsøgende salg og kundepleje til rådighed for virksomheder med ’ondt i salget’.

Få konkrete input til din salgscanvas, dine kundebesøg, din opfølgning på afgivne tilbud og alt andet inden for salgskunsten. Og lær det efter princippet se-lyt-lær og gør det så selv.

Knud Emil kan øse af sin viden om alle salgets faser – fra den vigtige forberedelse, den korrekte gennemførelse og frem til den optimale opfølgning.

Prøv det selv! Book et gratis og uforpligtende møde med Knud Emil på mobil 2177 8616 eller send en mail til kep@pacht.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

FACIT Regnskab ApS har siden 2002 assisteret virksomheder med det ”administrative bøvl”, så de har kunnet fokusere på deres kerneopgaver.

Med en samlet erfaring på over 30 år, har vi en stor faglig ballast inden for vores tre forretningsområder:

  • Selvangivelser for privatpersoner, samt bogføring og årsregnskab for mindre personligt ejede virksomheder.
  • Totalassistance til små og mellemstore anparts- og aktieselskaber, der har fravalgt revision.
  • Assistance til større selskaber, der ønsker en regnskabschef eller controller tilknyttet på timebasis.

Vi arbejder gerne med optimering af forretningsgange herunder optimering af virksomheders og ejeres økonomi. Ser vi udviklingsmuligheder, er det en naturlig del af et værdiskabende samarbejde.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde, hvor du kan få svar på dine spørgsmål eller et mundtligt råd.

Send os en mail til lm@facitregnskab.dk. Skriv ”Business Faxe Rådgiverkorps” i emnelinjen.

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør