Erhvervsejendomme og arealer

I Grobund kan du leje lokaler i et inkubations- og innovationsmiljø for produktions- og lagervirksomheder.

Erhvervshuset tilbyder lejemål til vækstparate virksomheder inden for lager, logistik og produktion. Ønsker du at placere din virksomhed i et spændende vækst-, inkubations- og innovationsmiljø, så er Erhvervshuset Grobund en unik mulighed med særdeles favorable kvm-priser (for tiden kr. 375  kvm/år).

Erhvervshuset Grobund har flere ledige lokaler. Du kan se billeder og video fra ejendommen her.

Udlejning af koldhal til erhverv i Grobund

Lige nu er der også mulighed for at leje  et lokale på 200 kvm. Her er der plads til lager, opbevaring eller lignende. Lokalet ligger i kælderplan, og der er adgang via trappe. Lokalet er uden strømadgang, men dog med lys.

Se lejemålet her


Erhvervshuset Grobund ligger på Finlandsgade 29 i Haslev og er en stor og rummelig bebyggelse på 3.206 kvm.
Det er placeret i det aktive industrikvarter i Haslev, tæt på Haslev station og kun 6 km til sydmotorvejen.

Erhvervshuset tilbyder lejemål til vækstparate virksomheder inden for lager, logistik og produktion.

Huset blev oprindelig brugt som en produktionsskole og er derfor bygget i særdeles god kvalitet. I den forbindelse malede kunstner Poul Gernes samtlige flader i den store bygning, under devisen at farver skal være klare og stærke, men frem for alt behagelige at se på, og de former, som opstår gennem farveforskellene, skal være klare signaler eller symboler med maksimal genkendelighed. Noget der stadig tydeligt kan opleves på Grobund.

Som lejer på Grobund får du gode naboer og et stort fællesskab, så ønsker du at placere din virksomhed i et spændende vækst-, inkubations- og innovationsmiljø, er Erhvervshuset Grobund en unik mulighed med særdeles favorable kvm-priser.

Andre erhvervsejendomme- og arealer

Der findes også andre lokale udlejere. Dem kan du se nærmere på via disse links. Der er både grunde, kontor til salg og leje, lager- og produktionslokaler, butik til salg og leje og andre typer erhvervslokaler tilgængelige.

Derudover kan du her finde information om de erhvervs- og parcelhusgrunde Faxe Kommune har til salg lige nu. Tryk her og se nærmere.

Har du erhvervsejendomme- og arealer til leje eller salg?

Business Faxe formidler kontakt mellem udlejere/sælger og lejer/købere af erhvervsejendomme- og arealer. Så kontakt os gerne, hvis du har erhvervsejendomme- eller arealer til leje eller salg.

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør

+45 51 66 46 64
tl@businessfaxe.dk