Netværk er vigtige for vidensdeling og udvikling

Erhvervsnetværk kan have forskellige sammensætninger og formål, men fælles for dem er, at virksomheder kan sparre med og lære af hinanden, samtidig med at de kan finde potentielle samarbejdspartnere og kunder. Netværk skaber gode relationer og dermed det bedste udgangspunkt for forretning og udvikling. Derfor støtter Business Faxe op omkring de lokale erhvervsnetværk.

Business Faxe kan henvise til et netværk, som passer til din virksomheds behov, eller vi kan være med til at opstarte et nyt netværk.

Business Faxe driver selv Business Faxe MorgenForum, som én gang månedligt samler lokale erhvervsdrivende til gensidig orientering om relevant erhvervsnyt. Læs mere her.

Business Faxe faciliterer et ambitiøst netværk for ejerledere i bygge- og anlægsbranchen. Her mødes deltagerne én gang om måneden, hvor de måler temperaturen på, hvordan det går ude i virksomhederne og i markedet. Læs mere her


Business Faxe Netværk & mødefacilitering

Business Faxes konsulenter er vant til at starte og drive interesse- eller branchenetværk i forskellige rammer og med forskelligt formål og indhold. Vi kan også tilbyde værtskab og mødeledelse efter behov, ligesom vi kan stå for invitationer til indlægsholdere og deltagere.

Pris: Behovsafhængigt* – lad os få en dialog (som intet koster)


Detailbranchen

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør