Få kvalificeret hjælp til at komme godt i gang

Hos Business Faxe har vi stor erfaring med at hjælpe vores lokale iværksættere godt i gang.
Vi tilbyder gratis 1:1 sparring omkring dine forretningsidéer. Mange udfordringer kan vi klare lokalt, og er der brug for specialister, kender vi dem, og henviser dig til dem. Der er fx:

Business Faxe Rådgiverkorps

Iværksætter-danmark

Erhvervshus Sjælland


Hvis du er interesseret i at få aftalt et gratis opstartsmøde, så send en mail til direktør Tomas Legarth  tl@businessfaxe.dk
Skriv kort om dig selv, din idé eller andet relevant, så Kenneth kan få et indtryk af, hvilken form for hjælp du har brug for.
Oplys eventuelt CVR-nummer, adresse og mobilnummer.

Alle informationer før, under og efter et møde behandles fortroligt.


Før, under og efter vores første møde

Vi hjælper iværksættere med at tjekke om den nye forretningsidé er god og bæredygtig. Eller om den kan blive det, med få ændringer. Vi bestemmer ikke om du skal starte din virksomhed – slet ikke – men vi kan hjælpe dig med at få afdækket alle de elementer ved en firmaopstart, som de færreste tænker på, eller ved noget om.

Vi starter næsten altid med at stille en masse spørgsmål – ofte i en mail. Det gode ved spørgsmålene er, at der ikke findes hverken rigtige eller forkerte svar. Dine svar gør både dig selv og os klogere på, hvor langt du er i processen – og hvad målet reelt er.

Og hvis vi kan se, at vi måske kan hjælpe dig, inviterer vi dig til et møde – ellers hjælper vi dig videre.

Når vi mødes…

Når vi mødes drejer samtalen sig naturligvis om dig og din idé eller de spørgsmål, som du ønsker afklaret. Men ret beset er samtalen en form for behovsafdækning, hvor vi sammen finder ud af, om du vil gå videre med din idé, og hvad du i givet fald har brug for at få mere viden om. Vi finder sammen ud af, ’hvor skoen trykker’!

Og hvis vores kompetencer slipper op, ved vi, hvem du kan henvende dig til – ligegyldigt om det drejer sig om salg/markedsføring, økonomi, generations- eller ejerskifte, eksport, digitalisering, eller grøn omstilling, så kender vi nogle, der kan hjælpe dig.


Som noget nyt kan vi også tilbyde dig adgang til et online-baseret uddannelsesprogram for iværksættere – men du skal selv betale omkostningerne på kr. 2.300,- excl. moms for et supereffektivt forløb på 2,5 uge (hvor du samtidig kan passe dit job, eller køre din forretning).


Der findes en masse relevante og inspirerende sites og fora hvor man kan hente gode råd og læse om andres erfaringer.

Du kan blandt andet finde tjeklister med de vigtige overvejelser, som du skal gøre dig – når du springer ud som selvstændig. Eller læse om andre typiske udfordringer, problemer og fordele ved at være iværksætter.

Hvis du kender til en hjemmeside, hvor der også er hjælp at hente, så send os et link – så tjekker vi op på sagen.

Kontakt os

Tomas Legarth

Direktør

+45 51 66 46 64
tl@businessfaxe.dk