Interesseret i at få flere kunder, bedre kunder og mere tilfredse kunder?

– Blive månedens hovednavn i Business Faxes markedskommunikation!

Fortæl om dig selv, din virksomheds historie og vis dine potentielle kunder, hvad de kan forvente af dig i et Business Faxe Virksomhedsportræt.

Hver måned besøger Business Faxe en lokal virksomhed og laver et virksomhedsportræt.
Et portræt er en unik måde at beskrive alt det på, som en virksomhed indeholder. Lige fra ejerlederens opstart eller overtagelse, den gode historie, der er i en hver virksomhed, og frem til de primære årsager til, at netop din virksomhed er værd at være opmærksom på, besøge og handle med.

Via den gode historie fortæller vi om din virksomheds formål, værdier og livssyn. Hvad står du får, hvad vil du være kendt for, hvorfor skal man handle med dig.

Hvordan foregår det? Vi kommer ud til dig, snakker en times tid og tager et billede. Når vi har skrevet portrættet færdigt, får du det til godkendelse.

Hvor kan man læse det? Det udkommer på Business Faxes hjemmeside som nyhed og forbliver som fast segment på hjemmesiden. Portrættet udkommer som hovedhistorie i vores månedlige nyhedsbrev som næsten 400 abonnerer på. Derudover bliver det vist som opslag på vores LinkedIn og Facebook-side som tilsammen har over 1200 følgere.

Hvad koster det? Kr. 3.000 kr. excl. moms, eller 2400 kr. excl. moms (20% rabat) hvis du er medlem af Business Faxe!

Hvordan bliver du kandidat til det næste virksomhedsportræt?
Du skal blot skrive en mail til info@businessfaxe.dk eller ringe på 56370300: Så tager vi en snak og finder en ledig måned til dig.

NB! Kun ét Virksomhedsportræt pr.måned!

Se eksempler på tidligere Virksomhedsportrætter her

Kontakt os

Kirstine Vernier Kryger

Kommunikationsansvarlig

+45 61 37 58 79
kk@businessfaxe.dk